meriți să fii surprins
Supa de avocado cu tortilla chips

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Rosii Rosie
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
750 ml ml Supa de legume Supa de legume
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 varfuri varf Chimen Chimen
2 bucati bucata Avocado Avocado
1 bucati bucata Limete Limeta
100 g g Crema de branza Crema de branza
80 g g Chipsuri tortilla Chipsuri tortilla
100 g g Branza Emmentaler Branza Emmentaler

Supa de avocado cu tortilla chips

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(33)

Mod de preparare

Cele doua fructe avocado se lasa la copt iar Emmentaler-ul se da pe razatoare.Limes-ul se stoarce pentru zeama.

Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca in cubulete. Ceapa si usturoiul se curata de coaja, se taie marunt si se glaseaza in ulei de masline. Se adauga cubuleţele de rosii si se fierb inabusit rapid. Se toarna supa si se fierbe timp de 20 de minute, asezonandu-se cu sare, piper si chimion, dupa gust.

Intre timp, se curata avocado si se paseaza intr-un bol, cu sucul de lamaie si crema de branza. Se toarna supa fierbinte si se amesteca.

Preparatul astfel obtinut se toarna in boluri de supa preincalzite. In fiecare bol, deasupra preparatului, se pun chipsurile tortilla si se presara Emmentaler ras. Bolurile se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de cca. 5 minute, pana cand se topeste Emmentaler-ul. Pofta buna!