meriți să fii surprins
Salau in stil englezesc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Salau file Salau file
120 g g Mazare Mazare
50 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
120 g g Ceapa Ceapa
500 g g Cartofi Cartof
120 g g Unt Unt
300 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
1 plicuri plic Marar Marar
60 ml ml Vin alb Vin alb

Salau in stil englezesc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(16)

Mod de preparare

Pregatim un piure de cartofi cu unt si lapte.

Intr-o tigaie intinsa punem la topit unt, calim ceapa, apoi adaugam fileurile de peste.

Gatim bine pestele, iar dupa aceea adaugam vinul alb si mazarea. Gatim 5 minute, apoi adaugam smantana de gatit si mararul tocat.

Asezam pestele cu mazarea intr-un vas pentru cuptor, acoperim cu piureul de cartofi si dam la cuptorul incins la 180°C timp de 10 minute.

Servim fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!