meriți să fii surprins
Salata de pui si cuburi jucause de Roquefort

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Piept de pui Piept de pui
200 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
1 bucati bucata Salata verde Salata verde
160 g g Miez de nuca Miez de nuca
2 bucati bucata Mere Mere
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 g g Stafide Stafide
100 ml ml Vin de masa Vin de masa

Salata de pui si cuburi jucause de Roquefort

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(11)

Mod de preparare

Stafidele se lasa la inmuiat in vinul alb. Pieptul de pui se stropeste cu ulei de masline si se prajeste pe un gratar incins, dupa care se taie cuburi mari.

Salata spalata, uscata si rupta se pune intr-un bol si se amesteca cu uleiul de masline si zeama de la lamaie. Peste salata se pun feliile de mar, miezul de nuca sfaramat, branza Roquefort taiata cuburi de aceeasi dimensiune cu puiul si stafidele inmuiate in vin.

Se serveste cu crutoane, Poftiti la masa!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.