meriți să fii surprins
Salata cu ciuperci si varza chinezeasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Ciuperci Ciuperci
(brune)
0,5 bucati bucata Varza China Varza China
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
100 g g Branza frantuzeasca de capra Branza frantuzeasca de capra
3 felii felie Franzela alba Franzela alba
3 linguri lingura Iaurt Iaurt
7 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
0,5 bucati bucata Lamai Lamaie
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Salata cu ciuperci si varza chinezeasca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se separa coditele de palarii, se spala si se lasa la uscat cateva minute pe un prosop de hartie. Intre timp se tapeteaza o tava cu hartie de copt, iar in aceasta se asaza ciupercile putin sarate si unse cu foarte putin ulei. Se dau la cuptor circa 20-25 de minute, iar cand sunt gata se pun la cuptor feliile de paine care trebuie mai intai taiate cubulete, sarate si stropite cu ulei de masline. Dupa circa 5 minute crutoanele sunt gata.

Varza chinezeasca se spala si se taie fasii, ceapa se curata si se taie rondele, branza se taie in fasii mici si inguste, iar ciupercile, care s-au racit intre timp, se taie in bucati.

Toate ingredientele se pun intr-un bol si toarna peste ele un dressing din iaurt, zeama de lamaie si ulei de masline si se amesteca bine. Pofta buna!