« Inapoi

Salata cu branza de burduf si crudo de Parma

Salate

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(6)
Durată
Dificultate
6 Aprecieri
Salata cu branza de burduf si crudo de Parma
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Amestecam mustarul cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana obtinem o vinegreta.

Amestecam mixul de salata cu vinegreta intr-un bol.

Taiem cuburi painea toast si o tragem la tigaie, iar dupa aceea crutoanele le punem peste salata.

Rupem bucati de branza de burduf si le invelim individual in felii de prosciutto, apoi le punem in cuptorul incins la 170°C timp de 6 minute.

Pachetelele de prosciutto cu branza trebuie sa fie inchise bine pentru ca branza topita sa nu iasa.

Asezam pachetelele peste salata si servim langa un pahar de vin alb.

Pofta buna!