« Inapoi

Rulouri cu piept de pui si cascaval Emmenthal

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Rulouri cu piept de pui si cascaval Emmenthal
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

1. Se prajesc 4 felii de bacon.

2. Se spala pieptul de pui si se curata de grasime si oase, se taie orizontal si se intinde un pic.

3. Se umple o felie de piept cu 2 felii de cascaval si cu 2 felie de sunca, apoi se ruleaza. Se taie rulourile in felii, obtinandu-se alte rulouri mai mici, care se prind cu scobitori. Se condimenteaza cu rozmarin. Se face la fel cu toate celelalte felii de piept.

4. Se pun pe un pat de rozmarin in tigaie, cel putin 6-7 minute pe fiecare parte, pana se patrund bine. Se adauga sare si piper. Se lasa sa se odihneasca intr-un vas inainte de a se scoate scobitoarea.

5. Se ung cu ulei si se coc intr-o tava la 180 grade in cuptorul preincalzit timp de 20 minute, avand grija sa le intorcem.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.