« Inapoi

Rulada saseasca

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

90 Min.
(31)
Durată
Dificultate
31 Aprecieri
Rulada saseasca
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 90 Min.

Puneti intr-un bol carnea tocata, o amestecati si adaugati pesmetul, ceapa, patrunjelul, castravetii murati, mustarul, cimbru, ouale si sarea. Amestecati bine totul.

Pe blatul de lucru, puneti hartie de copt si incepeti sa modelati rulada. Puneti jumatate din amestecul de carne pe hartia de copt, sub forma de check, apoi faceti cu mana 3 cuiburi in care adaugati ouale fierte si acoperiti cu restul de carne tocata, pastrand forma de check. Apoi, imbracati rulada cu feliile de jambon si o puneti intr-o tava, cu tot cu hartie de copt.

Bagati la cuptor, la 180 °C, timp de 50-60 minute, pana cand este frumos rumenita. Pofta buna!