meriți să fii surprins
Rulada de inghetata cu salata de capsuni, portocale si pesto de menta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

8 fire fir Menta Menta
(proaspata)
40 g g Migdale Migdale
1 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra
1 bucati bucata Limete Limeta
5 bucati bucata Portocale Portocala
400 g g Capsuni Capsuni
1 cutii cutie Inghetata Inghetata
(rulada cu cappuccino)
1 plicuri plic Cafea instant Cafea instant
(cappuccino)

Rulada de inghetata cu salata de capsuni, portocale si pesto de menta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(2)

Mod de preparare

Se rup frunzulitele de menta, se spala si se tamponeaza. Se mixeaza fin cu migdalele.

Se potriveste gustul cu zahar pudra, zeama si coaja de lamaie verde. Se stoarce o portocala si se adauga atata zeama in amestecul cu migdale, pana se obtine un pesto cremos.

Restul portocalelor se curata de coaja in asa fel incat sa se inlature si pielita alba. Fructele se taie transversal in felii, apoi acestea se taie in doua. Capsunile se curata si se taie cuburi. Se amesteca cu portocalele si eventual cu restul de suc de portocale si se repartizeaza pe farfurii. Pe deasupra se pune niste pesto.

Rulada de inghetata se taie felii si se serveste impreuna cu salata de fructe. Pofta buna!