« Inapoi

Punci de ananas cu vanilie

Bauturi

Apreciază Adaugă la favorite

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

15 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Punci de ananas cu vanilie
Printează Trimite pe email

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 15 Min.

Se taie pastaia de vanilie pe jumatate si i se scoate miezul. Ceaiul se pune intr-o strecuratoare si se introduce in 600 ml de apa aflata in clocot, alaturi de pastaia si miezul de vanilie. Se lasa acoperit vreme de 3 minute, dupa care se scot ceaiul si vanilia.

Ceaiul se amesteca cu sucul de ananas si se incalzeste din nou. Dupa gust, se adauga zahar. Se incalzesc si feliile de ananas in acest lichid, dupa care punciul de ceai se pregateste si se serveste in pahare.

Sfat: in loc de suc de ananas, se poate folosi lichidul din cutia cu felii conservate de ananas (aproximativ 200 ml per cutie). Dupa aceea, se mai adauga doar putin zahar, deoarece lichidul este deja indulcit.