meriți să fii surprins
Pulpe de pui dezosate cu piper verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Pulpe de pui Pulpa de pui
(inferioare )
1 kg kg Iaurt de baut Iaurt de baut
150 g g Piper Piper
(verde)
300 ml ml Cognac Cognac
200 ml ml Vin alb Vin alb
10 g g Ghimbir Ghimbir
(pudra)
10 g g Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
200 ml ml Mustar Mustar
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
2 bucati bucata Radicchio Radicchio
300 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
3 catei catel Usturoi Usturoi
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Pulpe de pui dezosate cu piper verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(6)

Mod de preparare

Pulpele de pui se taie felii. Se prepara un sos de usturoi cu iaurt. Se adauga apoi piper verde, cognac, vin, rozmarin, pudra de ghimbir, boia de ardei, mustar, ulei de masline, sare, piper si compozitia se lasa la marinat. Atentie! Nu tot rozmarinul se foloseste la compozitia marinata, ci doar o parte. Cealalta parte se amesteca cu putin ulei de masline. Se acopera compozitia cu o folie si se lasa la frigider peste noapte.

Apoi, se scoate de la frigider cu 2 ore inainte de a fi gatita si se pune, treptat, la foc iute, intr-o tigaie mare, din teflon. Se adauga carnea, care se va fierbe relativ rapid, avand grija sa nu se adauge tot sosul.

Se iau bucatile de radicchio, se taie bucatele, de preferat lungi, nu rotunde, se adauga sare, piper, ulei de masline si se introduc in cuptor la 180 de grade timp de 15 minute - avand grija sa nu se arda. Cand sunt pe jumatate facute, se adauga (optional) un pic de coniac si deasupra felii subtiri de mozzarella alternativ cu felii de cascaval afumat. Se pune compozitia din nou la cuptor cateva minute, pentru a se topi branza. Se serveste alaturi de pui.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

2 oferte

Pulpe superioare de pui, dezosate, fără pielePulpe superioare de pui, dezosate, fără piele
Pulpe superioare de pui, dezosate, fără piele
18.04 - 21.04
-23%
2,99
2,29Lei
Pulpe superioare de puiPulpe superioare de pui
Pulpe superioare de pui
27.04 - 28.04
-21%
15,29
11,99Lei