meriți să fii surprins
Pui cu sos de portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Piept de pui Piept de pui
2 linguri lingura Amidon Amidon
(de porumb)
1 bucati bucata Ghimbir Ghimbir
2 bucati bucata Portocale Portocala
2 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
4 lingurite lingurita Otet alb Otet alb
2 lingurite lingurita Zahar Zahar
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
(dupa gust)

Pui cu sos de portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(93)

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie fasii, ghimbirul se rade (o bucata de aprox. 4 cm), iar portocalele se storc pentru zeama. Coaja de la o portocala se pastreaza. Ceapa si ardeiul iute se toaca marunt.

2. Pieptul de pui se amesteca cu ghimbirul, coaja rasa de portocala, sare, piper si amidon.

3. Intr-o cratiţa se pune ulei si se incinge, apoi se pune carnea la prajit la foc iute.

4. Dupa rumenire, se stinge cu sucul de portocala, otet si zahar si se fierbe rapid 2-3 minute.

5. La final, se adauga ceapa verde si ardeiul iute. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Piept de pui, dezosat, fără pielePiept de pui, dezosat, fără piele
Piept de pui, dezosat, fără piele
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
2,79Lei