« Inapoi

Prajitura de post

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

60 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Prajitura de post
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 60 Min.

Amestecam apa la temperatura camerei, sucul de portocale si zaharul, pana zaharul este topit. Adaugam uleiul in fir subtire si amestecam. Cernem deasupra faina si praful de copt, adaugam si coaja de portocala si optional esenta e vanilie Castello. Amestecam foarte bine totul, pana avem o compozitie omogena, care nu are cocoloase.

Turnam in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina sau folosim spray non-stick. Coacem guguluful 40-50 minute in cuptorul incins la 170 grade C sau pana trece testul scobitorii.

Pentru a decora prajitura de post, o lasam sa se raceasca foarte bine si o pudram cu zahar pudra Castello. Pofta buna!