« Inapoi

Pizza Caprese

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

20 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Pizza Caprese
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 20 Min.

Puneti faina cernuta intr-un bol si faceti o gaura in mijloc. Adaugati drojdia uscata, zaharul  si 100 ml apa calduta. Lasati drojdia timp de 5 minute pana se activeaza, apoi adaugati si restul de apa calduta. Incepeti sa framantati cu mana. Adaugati si uleiul si amestecati  bine.

Formati aluatul intr-o bila si lasati-l la dospit timp de 1 h sau 1h ½ sau pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce si-a dublat volumul, pregatiti blatul de lucru si intindeti coca pregatita mai devreme. O taiati in 4 si o formati cu mana sub forma de pizza. O puneti pe tava unsa cu ulei si pregatiti topping-ul.

Ungeti cu pasta de rosii, adaugati mozzarella, rosiile cherry taiate feliute, stropiti cu putin ulei de masline si bagati la cuptor, la 180 °C, timp de 8-10 minute. Scoateti de la cuptor, adaugati pesto (cat va place) si serviti.

Pofta buna!