meriți să fii surprins
Piept de pui dulce acrisor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

500 g g Piept de pui Piept de pui
(taiat cubulete)
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
100 ml ml Sos de soia Sos de soia
100 g g Gem de caise Gem de caise
100 g g Ketchup Ketchup
1 - 2 lingurite lingurita Otet de orez Otet de orez
(sau de mere)

Piept de pui dulce acrisor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(115)

Mod de preparare

Condimentam pieptul de pui cu sare si piper dupa gust. Avand in vedere ca sosul de soia este sarat, mai bine adaugam sare la nevoie, decat sa obtinem un preparat prea sarat.

Prajim cubuletele de piept de pui in ulei de masline, pana sunt frumos rumenite. Trebuie sa fie facute si la interior, deci le prajim la foc mediu spre mic, pentru a ne asigura ca sunt bine prajite.

Intre timp, amestecam gemul de caise, ketchup-ul si sosul soia. Adaugam otet dupa gust pentru a obtine gustul dulce-acrisor perfect. Turnam amestecul peste cubuletele de piept de pui si lasam totul sa dea in cateva clocote pentru a se intrepatrunde aromele.

Pregatim orezul sau garnitura preferata si nu ne ramane decat sa ne bucuram de reteta. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: daca doriti un sos mai picant, puteti folosi un ketchup sau sos bbq picant/iute. Iar daca doriti mai multa textura si mai mult gust, puteti praji puiul alaturi de un mix de legume congelate.

1 oferte

Piept pui, dezosat, fără pielePiept pui, dezosat, fără piele
Piept pui, dezosat, fără piele
15.04 - 21.04
-21%
3,19
2,49Lei