meriți să fii surprins
Piept de pui Parmigianna

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Piept de pui Piept de pui
160 g g Parmezan Parmezan
80 g g Faina Faina
2 bucati bucata Oua Ou
100 g g Pesmet Pesmet
180 ml ml Sos de rosii Sos de rosii
10 g g Busuioc Busuioc
50 g g Ceapa Ceapa
50 g g Morcovi Morcov
50 g g Telina Telina
150 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
300 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Unt Unt

Piept de pui Parmigianna

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(56)

Mod de preparare

Batem pieptul de pui, il dam prin faina, ou batut si pesmet amestecat cu parmezan ras. Il prajim in baie de ulei de floarea-soarelui.

Intr-o tigaie punem la calit in ulei de masline ceapa, morcovi si telina taiate cuburi foarte mici, apoi adaugam busuiocul si sosul de rosii.

Lasam sa fiarba, iar apoi adaugam untul si punem tot peste snitelul de pui.

Dam totul la cuptor la gratinat cu mozzarella si parmezan.

Servim ca atare sau langa o salata verde.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

1 oferte

Piept pui, dezosat, fără pielePiept pui, dezosat, fără piele
Piept pui, dezosat, fără piele
15.04 - 21.04
-21%
3,19
2,49Lei