meriți să fii surprins
Paste cu sunca si cascaval

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Paste pappardelle Paste pappardelle
200 g g Sunca de Parma Sunca de Parma
200 g g Cascaval Cascaval
1 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
200 ml ml Suc de rosii Suc de rosii
2 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 lingurite lingurita Busuioc Busuioc
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
200 g g Sunca de porc Sunca de porc

Paste cu sunca si cascaval

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(26)

Mod de preparare

Paste le se fierb in apa clocotita, apoi se scurg.

Se incinge uleiul, se adauga usturoiul zdrobit si se aromatizeaza usor, la foc potrivit, apoi usturoiul se scoate.

Peste ulei se adauga sunca si ardeiul gras taiate cubulete, apoi pastele si sucul de rosii.

Se potrivesc de sare si piper, se adauga busuiocul si se amesteca la foc iute 2-3 minute. Se servesc cu cascaval ras deasupra si mai ales cu voie-buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.