« Inapoi

Paste cu sos de carne tocata si mazare

Paste

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

25 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Paste cu sos de carne tocata si mazare
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 25 Min.

Carnea tocata se prajeste in ulei fierbinte, intr-o tigaie cu strat anti-aderent, pana devine maronie si sfaramicioasa. Intre timp se fierb pastele in apa clocotita, cu sare, potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

Ceapa se curata, se toaca, se adauga la carnea tocata si se caleste pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu maghiran, pasta de rosii, sare si piper. Se adauga mazarea si cca. 2 polonice din apa in care se fierb pastele. Se acopera si se lasa sa fiarba cca. 5 minute. Se scurg pastele (pastrandu-se niste apa in care au fiert).

La sosul de carne se adauga smantana si eventual inca niste apa in care au fiert pastele, se potriveste de gust sosul si se serveste cu pastele. Se poate servi cu parmezan Grana Padano proaspat razuit.