« Inapoi

Paste bolognese rapide

Paste

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(4)
Durată
Dificultate
4 Aprecieri
Paste bolognese rapide
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

1. Fierbem pastele cu multa apa si un pic de sare conform instructiunilor de pe pachet, dar scazand 1 minut din timpul indicat.

2. Apoi incingem o tigaie si adaugam carnea tocata, usturoiul, ciupercile tocate marunt, morcovul ras si amestecam incontinuu.

3. Dupa aproximativ 5-6 minute de calit carnea, adaugam rosiile tocate, sosul de soia, vinul rosu si laptele si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

4. Servim sosul bolognese peste pastele calde si adaugam deasupra busuioc proaspat rupt, precum si branza rasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.