« Inapoi

Parmigiana de conopida

Aperitive si Minuturi

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

60 Min.
(46)
Durată
Dificultate
46 Aprecieri
Parmigiana de conopida
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 60 Min.

Tocam rosiile marunt si le calim intr-o craticioara cu ulei de masline, ceapa si usturoi tocate marunt si lasam la fiert pana obtinem un sos de rosii. La final, cand sosul de rosii este aproape gata adaugam o lingurita de zahar.

Taiem conopida buchetele si o oparim in apa sarata. Radem pe razatoarea mare parmezanul si mozzarella.

Intr-un vas de cuptor punem sosul de rosii la baza, asezam conopida si deasupra rupem frunzele de busuioc.

Acoperim totul cu branza rasa si lasam la cuptor la gratinat timp de 15 minute la 160°C.

Servim fierbinte.

Pofta buna!