meriți să fii surprins
Parmigiana de conopida

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Rosii Rosie
250 g g Conopida Conopida
50 g g Ceapa Ceapa
30 g g Usturoi Usturoi
15 g g Busuioc Busuioc
120 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
120 g g Parmezan Parmezan
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 lingurite lingurita Zahar Zahar

Parmigiana de conopida

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(97)

Mod de preparare

Tocam rosiile marunt si le calim intr-o craticioara cu ulei de masline, ceapa si usturoi tocate marunt si lasam la fiert pana obtinem un sos de rosii. La final, cand sosul de rosii este aproape gata adaugam o lingurita de zahar.

Taiem conopida buchetele si o oparim in apa sarata. Radem pe razatoarea mare parmezanul si mozzarella.

Intr-un vas de cuptor punem sosul de rosii la baza, asezam conopida si deasupra rupem frunzele de busuioc.

Acoperim totul cu branza rasa si lasam la cuptor la gratinat timp de 15 minute la 160°C.

Servim fierbinte.

Pofta buna!