« Inapoi

Orez cu fructe de mare gatite in stil spaniol

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Orez cu fructe de mare gatite in stil spaniol
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

1. Lasam fructele de mare la decongelat, apoi le trecem print-un jet de apa rece si le lasam la scurs.

2. Incingem uleiul, adaugam orezul si il calim pana cand bobul devine transparent.

3. Adaugam fructele de mare, ceapa taiata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul gras taiat fasii si amestecam la foc iute 2-3 minute.

4. Adaugam rosiile taiate cubulete si condimentele si le lasam la fiert 35 minute cu vasul acoperit, la foc mic.

5. Dizolvam pasta de tomate cu aproximativ 200 ml apa si adaugam peste orez amestecand usor.

6. Potrivim de gust cu sare si piper.

7. Punem capacul si lasam inca 10 minute la fiert.

8. La final amestecam usor si servim cu patrunjel taiat fin, pe deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.