« Inapoi

Negresa cu ciocolata si biscuiti

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

55 Min.
(28)
Durată
Dificultate
28 Aprecieri
Negresa cu ciocolata si biscuiti
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 55 Min.

Topiti la baine marie ciocolata neagra si untul. Intr-un bol, amestecati faina (cernuta),cacao si bicarbonatul. Intr-un alt bol, mixati foarte bine ouale cu zaharul pudra si esenta de vanilie.

Turnati amestecul de ciocolata neagra si unt peste ouale mixate, mixati rapid, apoi adaugati amestecul de faina, cacao si bicarbonat si amestecati usor cu o spatula.

Rupeti ciocolata cu lapte in cuburi potrivite si adaugati-le in compozitia pregatita mai devreme. Rupeti biscuitii neo in bucati mici si adaugati-i si pe ei. Amestecati usor pana se omogenizeaza si turnati intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt.

Bagati la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C tip de 25 minute. Scoateti negesa, o lasati sa se raceasca putin si apoi o taiati in cuburi de marime potrivita.