Topiti la baine marie ciocolata neagra si untul. Intr-un bol, amestecati faina (cernuta),cacao si bicarbonatul. Intr-un alt bol, mixati foarte bine ouale cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
Turnati amestecul de ciocolata neagra si unt peste ouale mixate, mixati rapid, apoi adaugati amestecul de faina, cacao si bicarbonat si amestecati usor cu o spatula.
Rupeti ciocolata cu lapte in cuburi potrivite si adaugati-le in compozitia pregatita mai devreme. Rupeti biscuitii neo in bucati mici si adaugati-i si pe ei. Amestecati usor pana se omogenizeaza si turnati intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt.
Bagati la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C tip de 25 minute. Scoateti negesa, o lasati sa se raceasca putin si apoi o taiati in cuburi de marime potrivita.
Selecteaza ingredientele pe care vrei sa le adaugi in lista de cumparaturi.
200 g Unt Unt 200 g Ciocolata amaruie Ciocolata amaruie 80 g Faina Faina 40 g Cacao Cacao 1 varf Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu 3 buc Oua Ou 200 g Zahar Zahar 0,5 lingurita Esente de vanilie Esenta de vanilie 130 g Ciocolata cu lapte Ciocolata cu lapte 180 g Biscuiti Biscuiti