« Inapoi

Mini aperitive gratinate

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

60 Min.
(12)
Durată
Dificultate
12 Aprecieri
Mini aperitive gratinate
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 60 Min.

Pentru prima umplutura, se toaca marunt ciupercile si se calesc in unt cu ceapa. Imediat ce ciupercile sunt gatite se adauga smantana si se lasa la redus.

Pentru a doua umplutura, se taie rosiile cuburi si se amesteca impreuna cu usturoiul tocat marunt, busuiocul si uleiul de masline.

Pentru a treia umplutura se amesteca tonul cu porumbul, cu frunzele de ceapa tocate si cu smantana proaspata si se obtine o pasta.

Pentru ultima umplutura, baconul, ceapa si crevetii se taie cuburi mici, cam la aceeasi dimensiune. Se trag la tigaie in ulei de masline pana cand se rumenesc, apoi se adauga cimbrul.

La final, se asaza umpluturile in foitaje, se acopera cu bucati de mozzarella si se gratineaza la cuptorul incins la 1800C timp de 5 minute. Pofta buna!