« Inapoi

Minestrone

Supe si Ciorbe

Apreciază Adaugă la favorite

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Minestrone
Printează Trimite pe email

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Ceapa verde se curata si se taie bucati. Se cojeste gulia si se taie fasii. Ceapa verde se caleste in unt fierbinte pana devine sticloasa. Se adauga gulia si legumele congelate, se prajesc impreuna inca 3-4 minute. Se adauga concentratul de legume si se aduce la fierbere. Se condimenteaza cu sare, piper si ace de rozmarin tocate si se mai fierb 10 minute.

Se spala rosiile cherry, se adauga si se incalzesc putin in supa, apoi se potriveste de gust. Se taie sunca fasii subtiri si se presara peste supa, impreuna cu frunzulitele de patrunjel rupte.