meriți să fii surprins
Mic dejun normand

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

250 g g Crema de branza Crema de branza
250 g g Spanac Spanac
4 bucati bucata Oua Ou
100 g g Unt Unt
25 g g Usturoi Usturoi
4 bucati bucata Paine cu seminte Paine cu seminte
3 bucati bucata Rosii Rosie
30 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin

Mic dejun normand

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, tragem spanacul in unt cu usturoi. Il pastram cald. Prajim ouale ochiuri moi si le pastram calde in tigaie. Rosiile le taiem felii subtiri.

Asezam totul pe chiflele taiate in doua si, peste ele, punem feliile de branza. Introducem la cuptorul incins la 160 de grade si le lasam pana cand se topeste branza.

Servim fierbinte, oricum nu mai are nimeni rabdare sa se raceasca. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.