meriți să fii surprins
Mic dejun copios

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
100 g g Baby spanac Baby spanac
200 g g Rosii cherry Rosii cherry
150 g g Rosii pasate Rosii pasate
0,5 lingurite lingurita Chimen Chimen
(macinat)
1 lingurite lingurita Oregano Oregano
4 bucati bucata Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

dressing

250 g g Iaurt Iaurt
0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
(lamaie)
1 lingurite lingurita Patrunjel Patrunjel
(proaspat)

Mic dejun copios

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

35 min
(49)

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie, o lingurita de ulei si usturoiul si lasati-l cateva minute. Apoi il scoateti si adaugati ardeiul capia. Dupa ce se inmoaie, adaugati si baby spanacul si lasati-l si pe el pana se inmoaie. Adaugati si rosiile cherry, passata, chimenul macinat, oregano si sare. Puneti un capac si mai lasati inca 10 minute pana se ingroasa.

Pregatiti 4 oua pe care le spargeti in preparatul pregatit mai devreme (cat este inca pe foc). Mai gatiti inca 8-10 minute sau pana cand se fac ouale.

Pregatiti si dressing-ul din iaurt light cu 0,1% grasime, zeama de lamaie si patrunjel. Puneti totul intr-un bol si amestecati.

Serviti cu paine prajita si cu dressing-ul de iaurt.