meriți să fii surprins
Ice Cream Sandwich Cake cu glazura Dalgona

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

9 bucati bucata Inghetata Inghetata
(sandwich cu ciocolata si vanilie)
1 cutii cutie Inghetata Inghetata
(ciocolata)
Cacao Cacao
(pentru ornat)

cafea Dalgona

8 linguri lingura Cafea instant Cafea instant
8 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra
8 linguri lingura Apa Apa
(fierbinte)

Ice Cream Sandwich Cake cu glazura Dalgona

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(27)

Mod de preparare

Tapetati o tava cu folie alimentara. Scoateti inghetata din congelator si lasati-o 10 minute.

Puneti un strat de inghetata sandwich cu ciocolata si vanilie, apoi un strat de inghetata de ciocolata, apoi iar un strat de inghetata sandwich cu ciocolata si vanilie si la urma un alt strat de inghetata de ciocolata si nivelati bine totul.

Bagati la congelator pentru cel putin 4 ore sau pana a doua zi.

Pentru glazura Dalgona, puneti cafeaua instant intr-un bol, adaugati si zaharul pudra si apa fierbinte si mixati bine totul pana obtineti o spuma consistenta (tare).

Puneti glazura Dalgona deasupra tortului si presarati cacao.

Taiati in bucati si serviti alaturi de o cafea Dalgona (lapte caldut cu glazura Dalgona).

Pofta buna!