meriți să fii surprins
Halloumi cu ardei copti marinati

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

200 g g Branza halloumi Branza halloumi
150 g g Ardei copt Ardei copt
2 catei catel Usturoi Usturoi
40 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
30 ml ml Otet balsamic Otet balsamic
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Halloumi cu ardei copti marinati

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(34)

Mod de preparare

Branza se taie feli de 1 - 1.5 cm grosime si se pune in tigaia unsacu putin ulei, nu mult, ci exact ca la clatite. Puteti unge tigaia folosind o pensula de patisserie.

Branza se prajeste pana cand devine aurie ( aprox 1 min pe fiecare parte) la foc mediu spre puternic.

Separat, intr-un bol, taiam ardeiul copt Julien (felii subtiri), dam usturoiul pe razatoarea mica, asezonam cu sare si piper dupa gust, punem uleiul de masline si otetul balsamic si amestecam bine-bine.

Putem adauga si patrunjel tocat saubusuioc. Va doresc pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.