« Inapoi

Gato di patate alla Napoletana

Diverse

Apreciază Adaugă la favorite

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Gato di patate alla Napoletana
Printează Trimite pe email

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Vreti sa incercati o reteta care sa va faca sa strigati La vita e bella? Nu e deloc greu, urmati instructiunile mele, ascultati o cantoneta in timp ce gatiti si totul o sa mearga ca pe roate!

Se fierb cartofii cu coaja, apoi se decojesc si se zdrobesc. Se adauga lapte, unt si parmezan gratinat. Se amesteca bine de tot ingredientele, apoi se asaza in doua straturi, adaugand si patru oua fierte temeinic. La sfarsit, se acopera cu pesmet si parmezan.

Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se introduce la cuptor timp de 40 de minute, la o temperatura de 160 de grade. Se serveste cat e calda. Viva Napoli, viva Italia e buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.