« Inapoi

Fructe de mare in stil grecesc

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

25 Min.
(3)
Durată
Dificultate
3 Aprecieri
Fructe de mare in stil grecesc
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 25 Min.

1. Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se aleg galbenusurile oualor.

2. Se taie telemeaua cubulete si se dezgheata fructele de mare.

3. Se incinge uleiul de masline si se rumeneste usturoiul. Apoi se indeparteaza usturoiul si se pun fructele de mare si ceapa, amestecandu-se la foc mare.

4. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se toarna peste fructele de mare, amestecand rapid timp de 1-2 minute.

5. Dupa ce se opreste focul, se adauga telemeaua si patrunjelul. Se asezoneaza cu sare si piper.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.