« Inapoi

Friptura de porc cu pastai si ceapa coapta

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

60 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Friptura de porc cu pastai si ceapa coapta
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 60 Min.

Pulpa de porc se maseaza cu boia iute, usturoi tocat, cimbru si se asaza intr-o tava adanca. Se toarna vinul alb in tava si se unge friptura cu ulei de masline. Se acopera tava cu folie de aluminiu. Se introduce la cuptorul incins la 160 grade C timp de 2 ore.

Pastaile de fasole verde se pun in apa si li se da un clocot. Alternativ, pastaile se scurg bine si se prajesc in ulei de masline.

Ceapa se curaţa, se taie in jumatate si se introduce la cuptor cu zahar brun la o ora dupa ce friptura a fost pusa in cuptor. Se scot friptura si ceapa in acelasi timp si se servesc impreuna cu fasolea verde.