meriți să fii surprins
Friptura de porc cu pastai si ceapa coapta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Pulpa de porc Pulpa de porc
650 g g Fasole verde Fasole verde
500 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
25 g g Boia de ardei Boia de ardei
(iute)
50 g g Usturoi Usturoi
200 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
100 g g Zahar brun Zahar brun
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
20 g g Cimbru Cimbru

Friptura de porc cu pastai si ceapa coapta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Pulpa de porc se maseaza cu boia iute, usturoi tocat, cimbru si se asaza intr-o tava adanca. Se toarna vinul alb in tava si se unge friptura cu ulei de masline. Se acopera tava cu folie de aluminiu. Se introduce la cuptorul incins la 160 grade C timp de 2 ore.

Pastaile de fasole verde se pun in apa si li se da un clocot. Alternativ, pastaile se scurg bine si se prajesc in ulei de masline.

Ceapa se curata, se taie in jumatate si se introduce la cuptor cu zahar brun la o ora dupa ce friptura a fost pusa in cuptor. Se scot friptura si ceapa in acelasi timp si se servesc impreuna cu fasolea verde.

Pofta buna!