« Inapoi

Friptura de miel cu piure si masline

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Friptura de miel cu piure si masline
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Curatati cartofii, taiati-i cubulete, fierbeti-i in apa sarata clocotinda cca. 20-25 de minute, scurgeti maslinele si taiati-le inele.

Spalati si uscati prin tamponare carnea de miel. Alegeti acele de rozmarin de pe 2 fire, tocati-le. Curatati si tocati usturoiul, amestecati cu rozmarinul. Frecati cu acest amestec carnea pe toate partile, condimentati cu sare si piper si prajiti in 2 linguri de ulei incins timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Scurgeti bine de apa cartofii, lasati sa se mai raceasca. Pasati-i cu restul de ulei si smantana, adaugati inelele de masline, condimentati, dupa gust. Serviti alaturi de friptura, ornati cu restul de rozmarin.