« Inapoi

Frigarui vegetariene

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

90 Min.
(6)
Durată
Dificultate
6 Aprecieri
Frigarui vegetariene
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 90 Min.

Spalati conopida si o rupeti in buchetele mici pe care le puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropiti conopida cu ulei si bagati-o la cuptor, la 160°C, timp de 20 minute.

Intr-o tigaie, puneti ulei de masline si apoi adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul kapia si lasati pe foc (amestecand usor) pana cand se inmoaie legumele.

Puneti intr-un blender, legumele pregatite mai devreme, conopida coapta, nautul spalat si curatat (din conserva), patrunjelul, pesmetul, zeama de la ½ de lamaie, boiaua dulce, mixul de seminte, chimenul si sarea si mixati bine totul. Din amestecul rezultat, formati frigaruile pe care le puneti pe bete de frigarui (acestea au stat in apa inainte de a le folosi)  si le puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le ungeti cu putin ulei de masline si apoi le bagati la cuptor, la 175 °C, timp de 25 minute.