meriți să fii surprins
Focaccia dulce cu struguri

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

6 bucati bucata Oua Ou
200 g g Zahar Zahar
1 bucati bucata Coaja de lamaie Coaja de lamaie
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
400 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
500 g g Struguri Struguri
1 linguri lingura Zahar brun Zahar brun

Focaccia dulce cu struguri

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(12)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C si tapetam cu unt si faina sau spray non-stick o tava de 20x30cm.

Intr-un bol incapator punem ouale, zaharul tos, vanilia si coaja de lamaie. Amestecam cu mixerul la viteza mare, 8-10 minute sau pana ouale isi dubleaza volumul.

Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam pentru a obtine o compozitie omogena. Este o compozitie consistenta.

Turnam compozitia in tava pregatita si o nivelam cu o spatula. Punem strugurii pe suprafata prajiturii, apoi presaram zahar brun.

Coacem 25-35 minute sau pana focaccia este frumos rumenita, are o crusta aurie si trece testul scobitorii.

Dupa racirea la temperatura camerei, putem felia focaccia. Este delicioasa si strugurii copti au o aroma deosebita. Sa va fie de cel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: puteti coace foccacia in tava rotunda (20-22cm diametru) sau in tava dreptunghiulara de 20x30cm. Focaccia dulce cu struguri se pastreaza proaspata 2-3 zile, in punga inchisa ermetic sau acoperita cu folie alimentara. Puteti congela cubulete de focaccia in portii individuale, in pungute speciale pentru congelator. Dupa ce se decongeleaza la temperatura camerei, o puteti incalzi in cuptorul cu microunde.

1 oferte

30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei