« Inapoi

Fasii de curcan cu taitei spaetzle

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Fasii de curcan cu taitei spaetzle
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Spalati carnea de curcan, uscati prin tamponare si taiati pe diagonala in fasii. Prajiti-le in ulei incins pe toate partile, condimentati cu sare si piper, scoateti-le si puneti-le deoparte.

Curatati cepele si telina, taiati-le fasii. Prajiti-le in putin ulei incins. Curatati si taiati pe lungime castravetele, scoateti miezul si taiati in bucati de 1 cm grosime. Taiati felii groase, adaugati in tigaie alaturi de carne, turnati deasupra apa si lasati sa se patrunda. Condimentati cu sare, piper si mai lasati 15 - 20 minute pe foc.

Fierbeti taiteii urmand instructiunile de pe pachet in apa cu sare, sa fie al dente. Turnati smantana pe fasiile de curcan, legati sosul si potriviti de gust. Serviti alaturi de taitei.