« Inapoi

Escalop de porc cu ciuperci

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(4)
Durată
Dificultate
4 Aprecieri
Escalop de porc cu ciuperci
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Taiem felii subtiri muschiul file de porc, apoi il batem foarte putin cu un ciocan pentru carne.

Tocam marunt ciupercile champignon si lasam la scurs galbiorii.

Curatam si pisam usturoiul.

Intr-o tigaie intinsa punem unt la topit si asezam feliile de carne. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam usturoiul pisat si ceapa tocata marunt.

Calim, adaugam ciupercile, sotam bine si turnam vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul, apoi adaugam inca o lingura de unt pentru a-i da o consistenta mai cremoasa.

Servim langa o salata din rucola si baby spanac.

Pofta buna!