meriți să fii surprins
Dovleac copt cu merisoare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Dovleac Dovleac
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
75 g g Merisoare Merisoare
75 g g Branza feta Branza feta
8 linguri lingura Sos pesto Sos pesto

Dovleac copt cu merisoare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 180°C. Dovlecii spala, se taie in jumatate si se curata de seminte cu ajutorul unei linguri. Se pun intr-o tava mare, cu partea taiata in sus, se picura ulei de masline deasupra si se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecii se coc timp de 45-55 de minute, pana cand capata o consistenta moale. Se scot din tava si se asaza pe un platou, se acopera cu pesto, feta si seminte de rosie sau merisoare. Pofta buna!