« Inapoi

Dovleac copt cu merisoare

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

60 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Dovleac copt cu merisoare
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 60 Min.

Cuptorul se incalzeste la 180°C. Dovlecii spala, se taie in jumatate si se curata de seminte cu ajutorul unei linguri. Se pun intr-o tava mare, cu partea taiata in sus, se picura ulei de masline deasupra si se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecii se coc timp de 45-55 de minute, pana cand capata o consistenta moale. Se scot din tava si se asaza pe un platou, se acopera cu pesto, feta si seminte de rosie sau merisoare. Pofta buna!