meriți să fii surprins
Croissant quattro formaggi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

6 bucati bucata Croissante Croissant
200 g g Crema de branza Crema de branza
100 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
100 g g Branza Pecorino Branza Pecorino
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
2 linguri lingura Patrunjel Patrunjel
(tocat)
Sare Sare
Piper Piper
2 bucati bucata Castraveti Castravete

Croissant quattro formaggi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(21)

Mod de preparare

Pentru a pregati crema de branza, punem in blender branza de burduf, crema de branza, mascarpone, parmesanul, mustarul, patrunjeul. Amestecam foarte bine, pana avem o crema omogena. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Pentru un plus de aroma, puteti adauga praf de usturoi. Taiem fiecare croissant pe jumatate si il ungem cu crema de branza pe ambele parti. Punem felii de castravete taiate foarte subtire.

Gata! Reteta de croissantele quattro formaggi sunt pregatite si abia astepta sa fie luate cu voi in excursie, in pachetel, la scoala si in vacanta.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stii despre reteta: Puteti alege orice tip de branza doriti pentru crema, in functie de gusturi si preferinte, dar va sugerez sa echilibrati 2 tipuri de branza cremoasa si 2 tipuri de branza tare, pentru ca la final, crema de branza sa fie foarte usor tartinabila. Crema de branza se pastreaza foarte bine la frigider 2-3 zile, deci puteti sa o pregatiti din timp si o folositi cand aveti nevoie. Pentru a taia castravetele felii cat mai subtiri, folositi cu incredere o mandolina.

O data asamblate, croissantele se pastreaza foarte bine o zi intreaga la frigider, infoliate strans in folie alimentara.