« Inapoi

Creveti prajiti cu ghimbir si fructe

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Creveti prajiti cu ghimbir si fructe
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Cozile de creveti se lasa la decongelat, daca e cazul se indeparteaza intestinul negru, se spala si se sterg prin tamponare. Se curata ghimbirul si se toaca marunt. Se amesteca zeama de lamaie verde cu miere, sos de soia si ulei, se adauga ghimbirul si se potriveste de gust. Se amesteca cu crevetii, se acopera si se lasa 2 ore la marinat, in frigider.

Se curata mango, se taie pulpa de pe sambure. Se cojeste fructul kaki si se taie felii. Se desface salata, se spala si se lasa sa se scurga. Se repartizeaza pe 4 farfurii.

Se scurg crevetii si se prajesc impreuna cu mango 1 minut, intr-o tigaie cu strat anti-aderent. Se stropesc cu sosul de marinat si se prajesc cca. 3 minute, pe o parte si pe alta. In ultimul minut se adauga kaki. Crevetii si fructele impreuna cu sosul obtinut se aseaza peste salata.