meriți să fii surprins
Creveti Saganaki

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
400 g g Rosii pasate Rosii pasate
Oregano Oregano
225 g g Creveti Creveti
200 g g Branza feta Branza feta
2 linguri lingura Patrunjel Patrunjel

Creveti Saganaki

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(281)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti ulei de masline, adaugati ceapa si caliti timp de 2 minute. Adaugati si usturoiul si ardeiul kapia si amestecati. Adaugati si rosiile pasate si oregano. Lasati la foc mic timp de 5 minute.

Intr-o alta tigaie, adaugati ulei de masline si crevetii pe care ii sotati timp de 2 minute pe fiecare parte. Deglazati cu 60ml Ouzo.

Adaugati crevetii in sosul pregatit mai devreme. Presarati branza feta si dati la cuptor, la 160 °C, timp de 10 minute. Serviti crevetii saganaki cu patrunjel proaspat. Pofta buna!