« Inapoi

Cotlet de porc rasfatat cu unt aromat

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(5)
Durată
Dificultate
5 Aprecieri
Cotlet de porc rasfatat cu unt aromat
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Scoatem untul din frigider si il lasam sa se odihneasca pana ajunge la temperatura camerei apoi, intr-un bol, frecam untul cu cimbrul, patrunjelul tocat, zeama si coaja de la o lamaie. Untul astfel imbogatit cu arome se asaza pe o folie de plastic si se ruleaza, apoi se baga la frigider si se scoate la nevoie.

Cotletul de porc se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie grill. Ca sa nu pierdem timpul, simultan putem praji, intr-o alta tigaie, si rondelele de dovlecei pe care le condimentam apoi cu sare si piper. Cand cotletul este gata, se taie o felie din untul aromat si se intinde pe toata suprafata carnii. Se mai lasa pe gratar pana se rumeneste.

Il puteti servi fierbinte si cu o felie in plus de unt aromat. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.