« Inapoi

Cotlet de porc la cuptor

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(12)
Durată
Dificultate
12 Aprecieri
Cotlet de porc la cuptor
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Incingem cuptorul la 180°C. Punem intr-o tava putin ulei de masline.

Condimentam cotletul de porc cu sare si piper dupa gust. Asezam feliile de carne in tava.

Intr-un bol amestecam crema de branza si pesto. Distribuim amestecul peste bucatile de carne intr-un strat uniform. Punem deasupra un strat generos de mozzarella.

Dam totul la cuptor 30-40 minute sau pana carnea este facuta si are o crusta frumos rumenita. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: Pentru aceasta friptura rapida poti folosi cotlet de porc, piept de pui, file de piept de curcan, pulpe de pui dezosate. Este o friptura foarte versatila pe care o poti adapta foarte usor la tipul de carne pe care-l aveti in frigider/congelator. Puteti inlocui pesto cu busuioc cu pesto rosu sau pasta de tomate.