meriți să fii surprins
Ciorba a la grec

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
1 bucati bucata Telina Telina
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
4 bucati bucata Oua Ou
250 g g Orez camolino Orez camolino
Smantana 20% Smantana 20%
(dupa gust)
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)
2,5 l l Apa Apa
1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui

Ciorba a la grec

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(450)

Mod de preparare

1. Punem la fiert pieptul, spatele si aripioarele. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert carnea, o scoatem pe o farfurie, o dezosam si o taiem bucati mici, iar supa in care a fiert o strecuram printr-o sita marunta, pentru a ramane ciorba limpede.

2. Adaugam legumele taiate cubulete impreuna cu orezul si zeama de lamaie si lasam sa fiarba.

3. Peste galbenusuri adaugam smantana. Luam oala de pe foc, adaugam un polonic de ciorba in vasul cu oua si smantana si omogenizam bine. Turnam incet compozitia diluata inapoi in oala si amestecam pana la omogenizare.

4. Punem din nou vasul pe foc si il lasam pana vedem ca da primul clocot, apoi stingem focul. O mai dregem cu sare si piper, daca e cazul.

5. Servim ciorba de pui à la grec fierbinte, cu patrunjelul taiat fin pus direct in farfurie. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

3 oferte

Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei
PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei
30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei