« Inapoi

Ciocolata calda tonica

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Ciocolata calda tonica
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Se incalzeste laptele si se amesteca impreuna cu fulgii de ciocolata. Initial se pun doua linguri de lapte si 1-2 linguri de ciocolata, se amesteca bine astfel incat sa nu se formeze cocoloase, apoi se adauga lapte pana se ajunge la consistenta dorita.

Ardeiul iute tocat marunt si ghimbirul cu zahar, se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o pasta, care se pune peste ciocolata calda. Se lasa la infuzat timp de 5 minute, apoi se strecoara si se serveste in cani.

Bagheta se taie felii, apoi sub forma de crochete, se stropeste cu ulei de fistic si se coace la cuptor. Imediat ce painea este crocanta, se unge cu miere si se presara cu fistic tocat.

Se serveste impreuna cu ciocolata calda, usor iute. Pofta buna!