Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare grunjoasa
Sare grunjoasa (dupa gust ) | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
3 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 bucati bucata | Avocado Avocado | |
30 g g | Rucola Rucola | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
70 g g | Branza tofu Branza tofu | |
1,5 cani cana | Bulgur Bulgur | |
1 bucati bucata | Banane Banana | |
100 g g | Spanac Spanac | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
4 cani cana | Linte
Linte (neagra) | |
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChiftelute din linte, spanac si tofu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Opareste frunzele de spanac si taie-le marunt. Foloseste jumatate de banana pasata drept inlocuitor pentru ou.
Fierbe lintea si las-o la scurs, apoi marunteste tofu. Taie ceapa marunt si caleste-o in 2 linguri de ulei pana cand se inmoaie, apoi adauga usturoiul si spanacul taiat si caleste timp de cateva minute. Amesteca piureul de banane cu bulgurul si adauga lintea (ai grija sa fie bine scursa) si restul ingredientelor. Asezoneaza dupa gust.
Lasa compozitia sa se raceasca usor, apoi framant-o. Formeaza chiftelute de dimensiunea unei mingi de golf (rezulta 16 - 18) si prajeste-le in ulei incins pana se rumenesc frumos.
Paseaza grosier avocado si marunteste rucola. Taie ceapa verde si ardeiul iute, apoi stoarce lamaia pentru a obtine 2 linguri de zeama. Amesteca ingredientele pentru sos si serveste-l ca garnitura.