meriți să fii surprins
Cheesecake rapid cu fructe

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

100 g g Biscuiti digestivi Biscuiti digestivi
200 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
(smantana dulce)
200 g g Crema de branza Crema de branza
80 g g Zahar pudra Zahar pudra
8 bucati bucata Capsuni Capsuni
50 g g Afine Afine
0,5 miezuri miez Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
Fructe Fructe
(pentru decor)

Cheesecake rapid cu fructe

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(74)

Mod de preparare

Dam biscuitii prin blender pana sunt maruntiti. Ii distribuim in mod egal in paharele pentru servire.

Dam fructele prin blender pana obtinem un piure. Il trecem prin sita pentru a elimina semintele.

Intr-un bol incapator amestecam cu mixerul crema de branza, frisca batuta, zaharul pudra, vanilia, piureul de fructe. Amestecam pana obtinem o crema omogena.

Apoi, asamblam cheesecake-ul si il decoram cu fructe proaspete, frisca batuta sau sos de fructe/ciocolata. Sa va fie de cel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: puteti dubla sau tripla foarte usor cantitatile din reteta pentru o petrecere. In functie de cat de dulci sunt fructele pe care le folositi, puteti renunta la zaharul din reteta. Pentru un plus de aroma, puteti adauga un praf de scortisoara in biscutii macinati. Daca pregatiti reteta cu un timp inainte de servire, nu uitati sa o dati la rece si sa o decorati doar inainte de servire, pentru ca fructele sa ramana cat mai proaspete si aspectuoase.

E foarte important ca smantana dulce sa fie foarte rece. De aceea va recomand sa o tinem la congelator 5-10 minute inainte de folosire. La fel si bolul in care bateti frisca si paletele mixerului. Smantana dulce trebuie batuta pana se transforma intr-o spuma cremoasa. Daca o bateti prea mult, se va transforma in unt.