« Inapoi

Chec de post cu gem de visine si cacao

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

70 Min.
(24)
Durată
Dificultate
24 Aprecieri
Chec de post cu gem de visine si cacao
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 70 Min.

Puneti pe foc un vas in care adaugati cacao, zahar, ulei si apa. Lasati la foc mic si amestecati pana incepe sa fiarba si zaharul este topit complet. Cand s-a topit zaharul si este putin ingrosata compozitia, opriti focul si opriti o lingura, doua din aceasta compozitie pentru glazura.

Turnati compozitia intr-un bol curat si lasati la racit. Apoi, adaugati zaharul vanilinat, gemul de visine si amestecati bine.

La final adaugati faina, sarea si praful de copt. Omogenizati bine totul.

Pregatiti o tava de chec tapetata cu hartie de copt, turnati compozitia si bagati la cuptor, la 180°C, timp de 45 minute.

Dupa ce scoateti din cuptor, lasati la racit si apoi adaugati glazura pastrata mai devreme si presarati nuca de cocos.

Pofta buna!