meriți să fii surprins
Cartofi dulci la cuptor, cu rozmarin si usturoi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

900 g g Cartofi dulci Cartof dulce
6 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Rozmarin Rozmarin
(proaspat)
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Cartofi dulci la cuptor, cu rozmarin si usturoi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(104)

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 190°C.

Toaca usturoiul si jumatate din rozmarin si pune-le deoparte, intr-o lingura de ulei de masline, pentru a le folosi ulterior.

Amesteca cartofii taiati cu ulei de masline, jumatate din rozmarin, sare si piper si coace-i timp de 20 de minute, intorcandu-i ocazional pentru a obtine un exterior crocant.

Adauga apoi usturoiul si restul de rozmarin si lasa-i in continuare la copt, cca. 15 minute, pana ce cartofii devin moi la interior.