meriți să fii surprins
Cartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 lingurite lingurita Usturoi granulat Usturoi granulat
2 lingurite lingurita Busuioc Busuioc
3 bucati bucata Cartofi dulci Cartof dulce
Piper Piper
1 lingurite lingurita Sare Sare
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
(proaspat)
2 linguri lingura Parmezan Parmezan

Cartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(547)

Mod de preparare

Spalati, curatati si taiati cartofii felii subtiri.

Pregatiti marinada astfel: intr-un bol, adaugati ulei, praf de usturoi si busuioc si amestecati cu ajutorul unui tel. Adaugati cartofii taiati felii si ii invartiti-i bine pentru a fi siguri ca sunt acoperiti uniform. Asezonati cu piper.

Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si puneti cartofii in ea. Bagati la cuptor, la 200°C timp de 20 minute.

Dupa 10 minute ii intoarceti si ii bagati din nou la cuptor. Dupa ce s-au facut, ii asezonati cu sare si ii presarati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!