« Inapoi

Cartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

40 Min.
(21)
Durată
Dificultate
21 Aprecieri
Cartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 40 Min.

Spalati, curatati si taiati cartofii felii subtiri.

Pregatiti marinada astfel: intr-un bol, adaugati ulei, praf de usturoi si busuioc si amestecati cu ajutorul unui tel. Adaugati cartofii taiati felii si ii invartiti-i bine pentru a fi siguri ca sunt acoperiti uniform.  Asezonati cu piper.

Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si puneti cartofii in ea. Bagati la cuptor, la 200°C timp de 20 minute.

Dupa 10 minute ii intoarceti si ii bagati din nou la cuptor. Dupa ce s-au facut, ii asezonati cu sare si ii presarati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!