« Inapoi

Cartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

40 Min.
(9)
Durată
Dificultate
9 Aprecieri
Cartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 40 Min.

Spalati, curatati si taiati cartofii felii subtiri.

Pregatiti marinada astfel: intr-un bol, adaugati ulei, praf de usturoi si busuioc si amestecati cu ajutorul unui tel. Adaugati cartofii taiati felii si ii invartiti-i bine pentru a fi siguri ca sunt acoperiti uniform.  Asezonati cu piper.

Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si puneti cartofii in ea. Bagati la cuptor, la 200°C timp de 20 minute.

Dupa 10 minute ii intoarceti si ii bagati din nou la cuptor. Dupa ce s-au facut, ii asezonati cu sare si ii presarati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!