« Inapoi

Carpaccio de piept de rata

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Carpaccio de piept de rata
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Pieptul de rata se taie in felii foarte subtiri, fie la cutit, fie la feliator. Uleiul de masline cu mustarul si otetul se amesteca intr-un bol, folosind un tel mic, pana se obtine o emulsie.

Se asaza feliile de piept de rata pe farfurie si se stropesc cu dressingul obtinut. Se rupe telemeaua cu mana si, pe cat posibil, se dispune uniform pe farfurie.

Fisticul se toaca marunt si se presara pe farfurie. Se serveste cu paine prajita, iar pentru un rezultat si mai bun, se prajeste painea in cuptor imbibata in ulei de masline cu sare grunjoasa. Pofta buna!