meriți să fii surprins
Carpaccio de piept de rata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Piept de rata Piept de rata
(afumat)
150 g g Baghete Bagheta
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
25 ml ml Otet Otet
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
80 g g Branza de capra Branza de capra
50 g g Fistic Fistic

Carpaccio de piept de rata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(17)

Mod de preparare

Pieptul de rata se taie in felii foarte subtiri, fie la cutit, fie la feliator. Uleiul de masline cu mustarul si otetul se amesteca intr-un bol, folosind un tel mic, pana se obtine o emulsie.

Se asaza feliile de piept de rata pe farfurie si se stropesc cu dressingul obtinut. Se rupe telemeaua cu mana si, pe cat posibil, se dispune uniform pe farfurie.

Fisticul se toaca marunt si se presara pe farfurie. Se serveste cu paine prajita, iar pentru un rezultat si mai bun, se prajeste painea in cuptor imbibata in ulei de masline cu sare grunjoasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!